Image

Балансиран микрофонски кабел XLR машко 3p - XLR женско 3p • Боја: Црна • Должина: 6.00 m Внатрешен ...

 
0.00 ден.

Image

Динамички микрофон со сите звучни карактеристики. Многу добар микрофон за караоке. • Прекинувач: ...

 
0.00 ден.

Image

Уни-насочен динамичен микрофон. Совршен квалитет на звукот, XLR конектор и издржливo метално ...

 
0.00 ден.

Image

Издржлив динамички микрофон со инзворедни all-round звучни карактеристики. Многу добар микрофон за ...

 
0.00 ден.

Image

Подобрена верзија, пофлексибилен, 100% заштитен за професионална XLR употреба. Корутр 100m Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

Подобрена верзија, пофлексибилен, 100% заштитен за професионална XLR употреба. Корутр 100m Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

Подобрена верзија, пофлексибилен, 100% заштитен за професионална XLR употреба. Корутр 100m Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

Професионален дирекционален динамички микрофон со XLR конекција. Карактеристики: • Фреквенциски ...

 
0.00 ден.

Image

Уни-насочен динамичен микрофон. Совршен квалитет на звукот, XLR конектор и издржливo метално ...

 
0.00 ден.

Image

Небалансиран XLR/машко 3p. > 6.35mm моно џек • Боја: Црна • Должина: 3.00 m Внатрешен дијаметар: 0.35 ...

 
0.00 ден.

Image

Професионален микрофонски кабел XLR-машко -  XLR-женско • Должина на кабелот: 6.00 ...

 
0.00 ден.

Image

Професионален микрофонски кабел XLR-машко -  XLR-женско • Должина на кабелот: 9.00 ...

 
0.00 ден.

Image

Allround Динамичен Микрофон Издржлив динамичен микрофон со инзвореден all-round звучни карактеристики. Многу ...

 
0.00 ден.

Image

Професионален асиметричен микрофонски кабел 6.35mm моно џек во XLR-женско. Должина на кабелот: 6 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.