Image

• Plugs: 5.25" Male - 2x 5.25" Female • Length: 0.20 ...

 
0.00 ден.

Image

Овој адаптер овозможува поврзување на 2.5" хард диск во обичен IDE 40пински ...

 
0.00 ден.

Image

Ја поврзува матичната плоча со сериал АТА хард диск • Должина на кабелот: 0.50 ...

 
0.00 ден.

Image

Внатрешен S-ATA податочен кабел со метална штипка на конекторите. Поновите S-ATA уреди ја подржуваат оваа ...

 
0.00 ден.

Image

S-ATA Y-Напоен кабел, 4пински модуларен - 2x 15пински S-ATA напоен. Овој кабел се користи за поврзување на S-ATA уреди ...

 
0.00 ден.

Image

S-ATA напојно кабле, 4 пински модуларен - 15 пински S-ATA напоен. Ова кабле се користи за поврзување на S-ATA уреди со ...

 
0.00 ден.

Image

Ја поврзува матичната плоча со сериал АТА хард диск • Должина на кабелот: 1.00 ...

 
0.00 ден.

Image

Внатрешен S-ATA 3.0 дата кабел. • Подржува 6Gbps стапка на податоци. • A new Native Command Queuing(NCQ) streaming command to enable ...

 
0.00 ден.

Image

SATA напоен кабел, 4pin модуларен во 15pin SATA напоен. Овој кабел се користи за поврзување на уреди со само SATA ...

 
0.00 ден.

Image

HQCC-253 внатрешен напојувачки Y-кабел 4 Пински модуларен машко - 4 Пински модуларен женско + 4 Пински ...

 
0.00 ден.

Image

Кабле HDD ATA33 FL.INT IDE 0.78m Должина: 0.75 mtr Кабел хард диск контролер 40p 0.78 ...

 
0.00 ден.

Image

5.25" Машко - 5.25" Женско + 3 пински конектор за напојување на вентилатор. Ако нема повеќе конектори во ...

 
0.00 ден.

Image

Направете 6 пински PCI express напојна ...

 
0.00 ден.

Image

• Ултра 66/100 • 3x 40 пинови (женско) • Должина: 0.45 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.