Image

Употреба Audio/Video Тип HDMI™ Конектор 1 HDMI™ ...

 
0.00 ден.

Image

Употреба Audio/Video Тип HDMI™ Конектор 1 HDMI™ ...

 
0.00 ден.

Image

Type of connection cable HDMI - HDMI Variant HDMI 1.4, High Speed + Ethernet Cable length ...

 
0.00 ден.

Image

Најновите верзии од HDMI каблите имат нови спецификации како што се: • HDMI Ethernet канал • Аудио повратен ...

 
0.00 ден.

Image

Поврзете ги вашите HD уреди со овој 2 метарски позлатен HDMI кабел • Поврзувања: 19пинови - 19пинови ...

 
0.00 ден.

Image

High Speed HDMI кабелот е дизајниран да подржува видео резолуции од 1080p и повеќе, вклучувајќи напредни технологии ...

 
0.00 ден.

Image

Поврзете ги вашите HD уреди со овој 1.5 метарски позлатен HDMI кабел • Поврзувања: 19пинови - 19пинови ...

 
0.00 ден.

Image

Овој кабел го конвертира DisplayPort сигналот во HDMI сигнал. Идеален кабел за поврзување на DisplayPort уреди со HD ...

 
0.00 ден.

Image

Овај кабел е направен за поврзување на два најупотребуваните дигитални конектори, обрнете внимание на тоа ...

 
0.00 ден.

Image

Поврзете ги вашите HD уреди со овој HDMI кабел. • Должина на кабелот: 1.00 m • пинови: 19пинови - ...

 
0.00 ден.

Image

Поврзете ги вашите HD уреди со овој HDMI кабел. • Должина на кабелот: 1.50 m • пинови: 19пинови - ...

 
0.00 ден.

Image

Поврзете ги вашите HD уреди со овој HDMI кабел. • Должина на кабелот: 10 m • пинови: 19пинови - ...

 
0.00 ден.

Image

Поврзете ги вашите HD уреди со овој HDMI кабел. • Должина на кабелот: 2.5 m • пинови: 19пинови - ...

 
0.00 ден.

Image

Поврзете ги вашите HD уреди со овој HDMI кабел. • Должина на кабелот: 5.0 m • пинови: 19пинови - ...

 
0.00 ден.

Image

Најновата верзија на HDMI кабли со нови спецификации: • HDMI Ethernet канал • Аудио повратен канал • 3D ...

 
0.00 ден.

Image

Дигитален audio/video кабел на двата краеви со HDMI конектор, овој кабел се користи за поврзување на audio/video опрема ...

 
0.00 ден.

Image

Најновата верзија на HDMI кабли со нови спецификации: • HDMI Ethernet канал • Аудио повратен канал • 3D ...

 
0.00 ден.

Image

Најновата верзија на HDMI кабли со нови спецификации: • HDMI Ethernet канал • Аудио повратен канал • 3D ...

 
0.00 ден.

Image

Најновата верзија на HDMI кабли со нови спецификации: • HDMI Ethernet канал • Аудио повратен канал • 3D ...

 
0.00 ден.

Image

Најновиот HIFG SPEED HDMI кабел за поврзување е достапен. Овој кабел е опремен со најмалиот тип на микро D HDMI ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.