Image

AT Принтер кабел Seriski kabel DB9F - DB25M Должина: 1.80 m Боја: Сива Верзија: Пинови: DSUB25 машко - Centronics 36 машко 1:4 ...

 
0.00 ден.

Image

IEEE 1284 Принтерски кабел DSUB 25 машко - mini Centronics 36 машко Double shielded Должина: 1.8M Боја: Сива Верзија: двојно ...

 
0.00 ден.

Image

USB A машко - 36pin Centronics машко со позчатени конектори. Овај кабел е соодветен за поврување паралелен принтер ...

 
0.00 ден.

Image

Продолжно кабле, 25 пинови машко - 36 пинови машко, 1.5М Ова кабле е соодветно за поврзување на паралелни уреди ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.