Image

• Кабел со двоен линк: 24+4+1 машко - 24+4+1 машко • Со феритни јадра • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

Овој кабел го пренесува само аналогниот сигнал, најчесто се користи за поврзување на компјутер со 15 пински ...

 
0.00 ден.

Image

Овој кабел го пренесува само аналогниот сигнал, најчесто се користи за поврзување на компјутер со 15 пински ...

 
0.00 ден.

Image

Овај кабел е направен за поврзување на два најупотребуваните дигитални конектори, обрнете внимание на тоа ...

 
0.00 ден.

Image

• Кабел со двоен линк: 24+1 машко - 24+1 машко • Со феритни јадра • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

Овој кабел е направен за поврзување на двата најчесто користени конектори, обрнете внимение бидејќи DVI ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер кабел за Apple iMac и MacBook. Специјалниот mini-DVI конектор поврзува mini-DVI со HDMI видео бим или монитор. • ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Connection A DVI-D 24+1p Male Connection B DVI-D 24+1p Male Cable ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Connection A HDMI Connector Connection B DVI-D 24+1p Male Cable type High Speed ...

 
0.00 ден.

Image

Мини DVI машко во HDMI A женско кабел за MacBook, iMac Intel,PowerBook 12" DVI ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.