Image

• Кабел со двоен линк: 24+4+1 машко - 24+4+1 машко • Со феритни јадра • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

Употреба Компјутер Тип FTP Конектор 1 RJ45 (8/8) ...

 
0.00 ден.

Image

Употреба Компјутер Тип FTP Конектор 1 RJ45 (8/8) ...

 
0.00 ден.

Image

Употреба Компјутер Тип FTP Конектор 1 RJ45 (8/8) ...

 
0.00 ден.

Image

USB2.0 кабел • USB A машко - USB A машко • Должина на кабел: 1.80 m • Конектори: USB A машко - USB A машко • ...

 
0.00 ден.

Image

SB 2.0 машко A - USB 2.0 машко B • Должина: 3.00 m • Боја: ...

 
0.00 ден.

Image

USB 2.0 продолжен кабел, USB A машко - USB A женско. • Должина на кабелот: 3.00 m • Боја: ...

 
0.00 ден.

Image

USB 2.0 extension cable, USB A plug - USB A contra. • Cable length: 1.80 m • Colour: ...

 
0.00 ден.

Image

High Speed USB Cable A-5p • Конектори: USB A - мини USB 5 пинови • Брзина: USB 2.0 (High Speed) • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

• Plugs: 5.25" Male - 2x 5.25" Female • Length: 0.20 ...

 
0.00 ден.

Image

Кабел за напојување со IEC конектор (230V / 10A Одобрено од VDE • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

Coiled power cable from Euro plug to IEC320 C1 connection, to connect defferent device to the power wall socket • Connector 1: Euro plug • Connector 2: IEC320 - C1 • Cable: ...

 
0.00 ден.

Image

За CAT 5e инсталации (2 x RJ45 конектори) • Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, GigaBit Ethernet • Боја: Сива боја со зелени ...

 
0.00 ден.

Image

За CAT 5e инсталации (2 x RJ45 конектори) • Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, GigaBit Ethernet • Боја: Сива боја со зелени ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен Patch кабел за CAT5e инсталации. 2 x RJ45 конектори. Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, Gigabit Ethernet. Боја: ...

 
0.00 ден.

Image

Кабел со заштита за CAT 5e инсталации. 2 x RJ45 конектори. Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, GigaBit Ethernet. Боја: Сива. Должина: ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен Patch кабел за CAT5e инсталации. 2 x RJ45 конектори. Апликации: 10BaseT, 100BaseTX, Gigabit Ethernet. Боја: ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
ВГЦП59120Б02, ВГА сплитер 1 во 2 ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.