Image

DB9F - DB9M, 1.80m   Употреба Компјутер Конектор 1 SUBD 9p ...

 
0.00 ден.

Image

Конектори: DB9F - DB9F Должина: 1.80 m Боја: Сива Верзија: Crossed Пинови: DSUB9 женско - DSUB9 ...

 
0.00 ден.

Image

Конектори: DB9F - DB9F Должина: 5 m Боја: Сива Верзија: Crossed Пинови: DSUB9 женско - DSUB9 ...

 
0.00 ден.

Image

• Трансфер на податоци во RS232 серискиот порт преку USB порт • USB машко "A" тип во DB 9 машко • ...

 
0.00 ден.

Image

USB A машко - 9pin sub-D машко со позлатени конектори. Овај кабел е соодветен за поврзување на сериски уред во USB ...

 
0.00 ден.

Image

• Конектори: DB9F - DB9F • Должина на кабелот: 1.80 ...

 
0.00 ден.

Image

DB9 Male - DB9 Male 1.80 meter   Употреба Компјутер Конектор 1 SUBD 9p ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.