Image

Искористете го максимумот од HDTV/HDCP сигналот и продолжете го до 25 м со овоа HDMI 1.3 спојка. Поставете ја ...

 
0.00 ден.

Image

Оптички дигитален влез - Коаксиален излез. Корисен за поврзување звучни картици со дигитален излез со ...

 
0.00 ден.

Image

  • RCA > Toslink
  • converts digital electronic signals to digital optical signals
  • simple installation and operation

 
0.00 ден.

Image

  • Toslink > RCA
  • converts digital optical signals to digital electronic signals
  • simple installation and operation

 
0.00 ден.

Image

Оптичкиот разделник (toslink) ви овозможува да го испраќате отпичкиот сигнал во два рисивери или ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.