Image

COBRA-MT200C PMR радио (токи-воки) Основен модел од новата серија на COBRA производите. Ова PMR радио има работен ...

 
0.00 ден.

Image

COBRA-MT975C PMR радио (токи-воки) Ова PMR радио има работен опсег до 12km со UHF/FM чист прием на сигнал. Може да ...

 
0.00 ден.

Image

Балансиран микрофонски кабел XLR машко 3p - XLR женско 3p • Боја: Црна • Должина: 6.00 m Внатрешен ...

 
0.00 ден.

Image

Динамички микрофон со сите звучни карактеристики. Многу добар микрофон за караоке. • Прекинувач: ...

 
0.00 ден.

Image

Слушалки со 16mm високо квалитетни звучници. За подобрување на звучниот баланс има и отвори за басот. ...

 
0.00 ден.

Image

Чистач на леќата од CD ласерот, се користи за CD-, CD-Rom и DVD-плеери. Ефективно ја одстранува прашината и другите ...

 
0.00 ден.

Image

• Суво чистење на леќата од ласерот, и ефикасно одстранување на прашината и другите честици. • ...

 
0.00 ден.

Image

Основен и компактен DJ миксер, соодветен за поврзување и миксирање на три аудио извори. Идеално за караоке ...

 
0.00 ден.

Image

Modernly designed and complete 2 channel DJ Mixer. This compact model offers 2 channels with individual 3 band tone control for better mixing! • 2 Stereo channels with individual 3 band ...

 
0.00 ден.

Image

Уни-насочен динамичен микрофон. Совршен квалитет на звукот, XLR конектор и издржливo метално ...

 
0.00 ден.

Image

Издржлив динамички микрофон со инзворедни all-round звучни карактеристики. Многу добар микрофон за ...

 
0.00 ден.

Image

Музички контролирани LED светилки во различни бои. Идеално за мали домашни журки! • Бои: ...

 
0.00 ден.

Image

Искористете го максимумот од HDTV/HDCP сигналот и продолжете го до 25 м со овоа HDMI 1.3 спојка. Поставете ја ...

 
0.00 ден.

Image

Подобрена верзија, пофлексибилен, 100% заштитен за професионална XLR употреба. Корутр 100m Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

Подобрена верзија, пофлексибилен, 100% заштитен за професионална XLR употреба. Корутр 100m Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

Подобрена верзија, пофлексибилен, 100% заштитен за професионална XLR употреба. Корутр 100m Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

Sound transducer type loudspeaker Loudspeaker type mylar Power 150mW Maximum power ...

 
0.00 ден.

Image

• Rated/Maximum Power: 0,5 W/1 W • Impedance: 50 Ω • Frequency response (−10 dB): 700–20000 Hz • Mean sound pressure level 71 dB: (1 W/1 m) • ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.