Image

Високо квалитетен HDMI AWG26 кабел на котур. Идеалн за HD сигнали. За 1080P сигнал препорачливо е кабелот да биди ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетен HDMI AWG30 кабел на котур. Идеален за HD сигнал. За 1080P сигнал препорачливо е да биди кабелот ...

 
0.00 ден.

Image

Направете си сами квалитетен аудио/видео кабел. Се состои од два аудио кабли и коаксиален кабел од 75 Ohm. За ...

 
0.00 ден.

Image

Направете си сами високо квалитетен стерео аудио кабел. За оптимални перформанси користее високо ...

 
0.00 ден.

Image

Направете си сами високо квалитетен стерео аудио кабел. За оптимални перформанси користее високо ...

 
0.00 ден.

Image

Професионален плоснат аудио кабел со посебна заштита на секој проводник на котур 100m. Кабелот е со многу ...

 
0.00 ден.

Image

Професионален плоснат аудио кабел на котур. Секој проводник е посебно заштитен. Соодветен за аудио кабел. ...

 
0.00 ден.

Image

• Котур: 100m
• Кабел за звучници
• Боја: Црна / црвена
• Проводници: 2 x 0.50

 
0.00 ден.

Image

• Котур: 100m
• Кабел за звучници
• Боја: Црна / црвена
• Проводници: 2 x 1.00

 
0.00 ден.

Image

2 x 1.50mm2 Котур од 100 метри • Кабел за звучници • Боја: Црна / Црвена • Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

 Ултра танок аудио кабел, секој проводник изолиран ...

 
0.00 ден.

Image

Бел кабел за звучници 2x0.35mm2 • Котур: 100m • Кабел за звучници • Боја: Бела • Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

Црвено/Црн кабел за звучници 2x0.50mm2 • Котур: 100m • Кабел за звучници • Боја: Бела • Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

Бел кабел за звучници 2x0.75mm2 • Котур: 100m • Кабел за звучници • Боја: Бела • Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

• Кабел: Двојно заштитен • Боја: Сина • Должина на кабело: 100 m Структура на кабелот: 2* 20/0.12OFC + 2* ...

 
0.00 ден.

Image

2 x 0.35mm2 Котур од 100 метри • Кабел за звучници • Боја: Црна / Црвена • Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.

Image

2 x 0.75mm2 Котур од 100 метри • Кабел за звучници • Боја: Црна / Црвена • Проводници: 2 x ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.