Image

  Тип Адаптер Конектор 1 Оптички Toslink (женски) Контектор ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Connection A Optical 3.5mm Male Connection B TosLink ...

 
0.00 ден.

Image

Оптички дигитален влез - Коаксиален излез. Корисен за поврзување звучни картици со дигитален излез со ...

 
0.00 ден.

Image

  • RCA > Toslink
  • converts digital electronic signals to digital optical signals
  • simple installation and operation

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.