Image

Внатрешен S-ATA 3.0 дата кабел. • Подржува 6Gbps стапка на податоци. • A new Native Command Queuing(NCQ) streaming command to enable ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.