Image

Мери напон (V), Ампери (A), Вати (W), Волт-Ампер(VA), Hertz (Hz) и моќен фактор (PF). Идеален за проверка на вашите уреди ...

 
0.00 ден.

Image

За користење на полнач, четка за заби или апарат за бричење во други држави. Оговараат за Јужна Европа, САД, ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер 1x Шуко + 2x Euro приклучоци • 16A, ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер за поделба на една ѕидна утичница во три утичници, една Шуко утичница и два Еуро утичници. ...

 
0.00 ден.

Image

Основна напонска заштита со Шуко приклучок и една шуко утичница со заштита за деца. Макс. оптеретување 16A ...

 
0.00 ден.

Image

Ако има само една утичница, а ви се потребни две, овој адаптер ви ја овозможува втората утичница. Овој ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Тип IEC320 машко за на шасија Заштита на ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Тип IEC320 женско за на шасија Заштита на ...

 
0.00 ден.

Image

Мини далечински управувач за Радио фреквенски утичници. Радио сигналот стигнува до утичниците дури и низ ...

 
0.00 ден.

Image

Секој рута овозможува влучување или исклучување независно Изградено е со оригинални верзии на ЕМЦ ...

 
0.00 ден.

Image

Kopp Тип Шуко машко Монтажа Штравцигер Заштита на ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер - Шуко (женско) за на кабел

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.