Image

Со овој професионален VGA сплитер можете од еден VGA извор да добиете слика на 4 VGA монитори. Совршено решение ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Connection A VGA Male Connection B 2x VGA Female Cable ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
ВГЦП59120Б02, ВГА сплитер 1 во 2 ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.