Image

  DHC19S-S Напон: AC/DC 24-240Vz Временска скала: 0.6 s~100 сати поделени во 6 ...

 
0.00 ден.

Image

TIMER TE48S-S    Input voltage (VAC): 230 Commutating capacity- active load up to: ...

 
0.00 ден.

Image

Инсталација во DIN шина Напредно прилагодување една недела ...

 
1170.00 ден.

Image

Овај уред е дизајниран да обезбеди едноставна, економична и стабилна работа на Ѕвезда – ...

 
750.00 ден.

Image

DHC19-2 е тајмер со закаснување при вклучување и исклучување Временскиот опсег се контролира преку два ...

 
0.00 ден.

Image

Инсталација во DIN шина Напредно прилагодување една недела ...

 
1100.00 ден.

Image

- ТЕ19 е тајмер со закаснување при вклучување / со закаснување при исклучување - Со разноврсна ...

 
0.00 ден.

Image

Временското реле е изградено по најмодерна технологија, од квалитетни материјали, погоден ...

 
0.00 ден.

Image

Tајмероте произведен по современа CMOS технологија со кварцен микроконтролер што го прави ...

 
0.00 ден.

Image

ДИГИТАЛЕН ТАЈМЕР TE48S-S ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ Напон  AC/DC ...

 
0.00 ден.

Image

Големина на DIN-от: 48 х 48 mm Дизајнирано со акцент на леснотија на ...

 
0.00 ден.

Image

Автоматска промена на времето во астро режим на работа. Астрономски временски тајмер ...

 
1220.00 ден.

Image

- ДХ-Ц19 е тајмер со закаснување при вклучување / со закаснување при исклучување - Со ...

 
610.00 ден.

Image

Tајмерот е произведен по современа CMOS технологија со кварцен микроконтролер што го прави ...

 
1280.00 ден.

Image

Инсталација во DIN шина Напредно прилагодување една недела ...

 
0.00 ден.

Image

Инсталација во DIN шина Напредно прилагодување една недела ...

 
0.00 ден.

Image

Timer TE8A-2a   Input voltage (VAC): 230 Commutating capacity up to: ...

 
0.00 ден.

Image

Технички Карактеристики: Напон: 230V; 50Hz Опсег за работа во ѕвезда:  од 0.6 ...

 
880.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.