Image

Високо напонски халогени сијалици кои што имаат керамички пинови на двата краеви и можат да работат на ...

 
0.00 ден.

Image

Халогенска сијалица  150W 118mm 230V R7S

 
0.00 ден.

Image

Високо напонски халогени сијалици кои што имаат керамички пинови на двата краеви и можат да работат на ...

 
0.00 ден.

Image

HAL150/78 Халогенка R7s 150W Замена за халогеска лампа. Карактеристики: • Тип на стакло: ...

 
0.00 ден.

Image

Високо напонски халогени сијалици кои што имаат керамички пинови на двата краеви и можат да работат на 220V, ...

 
0.00 ден.

Image

Халогенска сијалица 500W 118mm 230V R7S • Напон ( watt ): 500 • Дијаметар x Висина ( mm ): 8x118 • Основа: R7S • ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.