Image

Халогена сијалица за 220V/AC со предно стакло и алуминизиран рефлектор. • Моќност (watt): 35 • Должина * ...

 
0.00 ден.

Image

Халогена сијалица за 220V/AC со предно стакло и алуминизиран рефлектор. • Моќност (watt): 50 • Должина * ...

 
0.00 ден.

Image

Екстра долг работен век: 3500 hours • Тип на сијалица: Халогена • Лежиште: GU10 • Моќност: 50 Watt • ...

 
0.00 ден.

Image

Сијалица со GU10 основа и MR11 Ø 35mm големина на рафлекторот може да се монтира нормално во исто место каде ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.