Image

Халогенските сијалици не треба да се допираат директно со раце бидејќи така му го намалувате векот на ...

 
0.00 ден.

Image

Халогена сијалица (Капсула) 12V • Снага ( watt ): 10 • Д * В ( mm ): 8 * 32 • Лежиште: G4 • Температурна боја ( ...

 
0.00 ден.

Image

Халогена сијалица (тип капусла) 12V • Моќност: 10 Watt • Лежиште: G4 • Должина x Висина ( mm ): 8 x 30 • ...

 
0.00 ден.

Image

Халогена сијалица (тип капусла) 12V • Моќност: 10 Watt • Лежиште: G4 • Должина x Висина ( mm ): 8 x 32 • ...

 
0.00 ден.

Image

Халогена сијалица (тип капусла) 12V • Моќност: 20 Watt • Лежиште: G4 • Должина x Висина ( mm ): 8 x 30 • ...

 
0.00 ден.

Image

Халогена сијалица (тип капусла) 12V • Моќност: 20 Watt • Лежиште: G4 • Должина x Висина ( mm ): 8 x 32 • ...

 
0.00 ден.

Image

Халогена сијалица (тип капусла) 12V • Моќност: 5 Watt • Лежиште: G4 • Должина x Висина ( mm ): 8 x 32 • ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.