Image

Philips халогена сијалица 25 Watt - 230 Volt Оригинал: 069483 Соодветно за: Микро-бранова печка ...

 
0.00 ден.

Image

• 5000 Volt
• 0.7 A

Препорачлива замeнa за:
Microstar 1300
Samsung 1300W
Sansung 1400W

 
0.00 ден.

Image

• 5000 Volt • 0.8 A Препорачлива замeнa за: AWI 160M AWI 160T AWI 190M AWI 190T Microstar 1750 Samsung 1600W Samsung 1800W Samsung ...

 
0.00 ден.

Image

• 5000 Volt
• 0.6 A

Препорачлива замeнa за:
Samsung 1200W
Sharp R22AT

 
0.00 ден.

Image

• Вредност: 1.05 uF • Напон: 2100 V • Димензии: 86x55x33 mm • Коенектори: 6.3 ...

 
0.00 ден.

Image

• Нормално отворен/затворен
• Мали терминали 4.68 mm
• 15 Amp - 220/240 Volt

 
0.00 ден.

Image

Нормално отворен/затворен
Големи терминали 6.35 mm
15 Amp - 220/240 Volt

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.