Image

Диаметар x Должина: 5 x 20 mm
Напон: 12 V
Amps: 80 mA

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 5 x 20 mm
Напон: 24 V
Amps: 30 mA

 
0.00 ден.

Image

Дијаметар x Должина: 4.8 x 30.0 mm
Напон: 24 V
Amps: 50 mA

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.