Image

HQ Сијалица за фрижидер 25W T25 E14 Просечен работен век: 1000 hours. • Напон: 220-240V • Моќност: 25W • Лежиште: ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Моќност.: 25 • Лежиште: E14 • Тип на сијаличка: T25 • Просечен работен век: 1000H • ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Напон.: 25 • Лежиште: E14 • Стил на сијаличка: T25L • Просечен работен век: ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Моќност: 40W • Основа: E14 • Тип на сијаличка: T29 • Просечен работен век: 1000H • ...

 
0.00 ден.

Image

• Моќност: 15 Watt • Лежиште: E14 • Напон: 220-240V • Тип на сијалица: T22 • Просечно работно време: ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Моќност.: 15W • Лежиште: E14 • Тип на сијалица: T22 Brand HQ Тип ...

 
0.00 ден.

Image

Мали, компактни, лампи за посебни апликации. Aпликации: • Табла • Компактни светилки • Апарати: ...

 
0.00 ден.

Image

• Сијалица E14 - 15 W
• Универзална намена

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.