Image

Lamp type miniature   Rated voltage 6V   Rated current ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Тип на стакло Бистра Основа E10 Моќност 1,2 ...

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 10 x 28 mm
Напон: 12 V
Amps: 100 mA

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 6.6 x 20 mm
Напон: 24 V
Amps: 100 mA

 
0.00 ден.

Image

Диаметар.x Должина: 7.7 x 30 mm
Напон: 24.0 V
Amps: 125 mA

 
0.00 ден.

Image

HQ Сијалица за фрижидер 25W T25 E14 Просечен работен век: 1000 hours. • Напон: 220-240V • Моќност: 25W • Лежиште: ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Моќност.: 25 • Лежиште: E14 • Тип на сијаличка: T25 • Просечен работен век: 1000H • ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Напон.: 25 • Лежиште: E14 • Стил на сијаличка: T25L • Просечен работен век: ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Моќност: 40W • Основа: E14 • Тип на сијаличка: T29 • Просечен работен век: 1000H • ...

 
0.00 ден.

Image

• Моќност: 15 Watt • Лежиште: E14 • Напон: 220-240V • Тип на сијалица: T22 • Просечно работно време: ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Моќност.: 15W • Лежиште: E14 • Тип на сијалица: T22 Brand HQ Тип ...

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 5 x 20 mm
Напон: 12 V
Amps: 80 mA

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 5 x 20 mm
Напон: 24 V
Amps: 30 mA

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 11.5 x 30.5 mm
Напон: 2.4 V
Amps: 500 mA

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 11.5 x 30.5 mm
Напон: 3.6 V
Amps: 500 mA

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 11.5 x 30.5 mm
Напон: 4.8 V
Amps: 500 mA

 
0.00 ден.

Image

Диаметар x Должина: 11.5 x 30.5 mm
Напон: 6 V
Amps: 500 mA

 
0.00 ден.

Image

Мали, компактни, лампи за посебни апликации. Aпликации: • Табла • Компактни светилки • Апарати: ...

 
0.00 ден.

Image

Дијаметар x Должина: 4.8 x 30.0 mm
Напон: 24 V
Amps: 50 mA

 
0.00 ден.

Image

Должина: 19 mm Диаметар: 4 mm Напон: 12 V Amps: 50 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.