Image

Високо квалитетни алкални батерии со добра цена. Висина: 44.2 mm Дијаметар: 10.2 ...

 
0.00 ден.

Image

Батериите се паковани по 10 парчиња во проѕирна кутија. • Напон: 1.5 V • Систем: Alkaline • IEC code: LR03 • ...

 
0.00 ден.

Image

Батериите се обвиткани во најлонска обвивка по 2 парчиња во сет. • Напон: 1.5 V • Систем: Alkaline • IEC code: ...

 
0.00 ден.

Image

Батериите се паковани по четири парчиња во проѕирна кутија. • Напон: 1.5 V • Систем: Alkaline • IEC code: ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 1.5 Volt Систем: Алкални IEC код: LR03 Друго: AAA, Micro, Mini Penlite Висина: 44.5 mm Должина: 10.5 ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 1.5 Volt Систем: Акални IEC код: LR03 Друго: AAA, Micro, Mini Penlite Висина: 44.5 mm Должина: 10.5 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.