Image

DIP прекинувач со 2 контакти Број на полови: 2 на 12 Ранк: 25 mA / 24 VDC (at make and brake) 100 mA / 50 VDC (at steady situation) Отпор на ...

 
0.00 ден.

Image

DIP прекинувач со 3 контакти Број на полови: 2 на 12 Ранк: 25 mA / 24 VDC (at make and brake) 100 mA / 50 VDC (at steady situation) Отпор на ...

 
0.00 ден.

Image

DIP прекинувач со 4 контакти Број на полови: 2 на 12 Ранк: 25 mA / 24 VDC (at make and brake) 100 mA / 50 VDC (at steady situation) Отпор на ...

 
0.00 ден.

Image

2.5 / 100 A 250 V
2 pole ON
Mounting: 36mm diam. 3.2mm

 
0.00 ден.

Image

CK - LORLIN единечен bank wafer прекинувач, сите имаат посребрени контакти и повеќе начини на конфигурирање на ...

 
0.00 ден.

Image

CK - LORLIN единечен bank wafer прекинувач, сите имаат посребрени контакти и повеќе начини на конфигурирање на ...

 
0.00 ден.

Image

CK - LORLIN единечен bank wafer прекинувач, сите имаат посребрени контакти и повеќе начини на конфигурирање на ...

 
0.00 ден.

Image

  Tact Напон на контакти 12 V Струја на контакт 0,05 A Тип ...

 
0.00 ден.

Image

Тип на тастер   Tact Напон на контакти 12 V Струја на ...

 
0.00 ден.

Image

Димензии   Ширина 7.0mm Должина 7.0mm Висина 12.0mm ...

 
0.00 ден.

Image

• Нормално отворен/затворен
• Мали терминали 4.68 mm
• 15 Amp - 220/240 Volt

 
0.00 ден.

Image

Нормално отворен/затворен
Големи терминали 6.35 mm
15 Amp - 220/240 Volt

 
0.00 ден.

Image

Micro switches with different actuators • Long operating live due to an incorporated snapping mechanism made with two highly precise split springs • Faston plug terminals ...

 
0.00 ден.

Image

Switch type microswitch Switches features with lever (with roller) Contacts configuration ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.