Image

HQ Тип Внатрешно Засилување 18 dB(A) Фреквентен опсег 40 - ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Тип Внатрешен Засилувач 20 dB(A) Фреквентен опсег 40 - 862 ...

 
0.00 ден.

Image

IN LINE засилувач со функцијата наклон 13/18dB. Овој засилувач може да се поврзи меѓу сателитска антена и ...

 
0.00 ден.

Image

Овa SAT/UHF/VHF спојка може да се користи за комбинирање на сателитскиот сигнал со кабловски TV сигнал. Со POWER ...

 
0.00 ден.

Image

Konig Тип Внатрешно Засилувач 10 dB(A) Фреквентен опсег 40 - ...

 
0.00 ден.

Image

  KÖNIG Тип Надворешно Засилувач 8-28 (VHF), 20-35 (UHF) ...

 
0.00 ден.

Image

KÖNIG Тип Внатрешно Засилувач 6 излез1. 8 излез2. 10 излез3 ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Application CATV Number of outputs 2 Number of ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Application CATV Number of outputs 4 Number of ...

 
0.00 ден.

Image

Funke Type Телевизиска спојка Конекција 1 со завртка Конекција ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.