Image

14250, 3.6В литиумска батерија Димензии (Ш x ...

 
0.00 ден.

Image

14500, 3.6В литиумска батерија Димензии (Ш x ...

 
0.00 ден.

Image

• Систем: Lithium • Облик: Цилиндрично • Напон: 3 V(DC) • Капацитет: 800 mAh • Дијаметар: 15,6 mm • ...

 
0.00 ден.

Image

Литиумски батерии паковани во HQ прозирна кутија. Секоја батерија е во посебна ќелија. • Тип: во вид на ...

 
0.00 ден.

Image

Литиумски батерии паковани во HQ прозирна кутија. Секоја батерија е во посебна ќелија. • Тип: во вид на ...

 
0.00 ден.

Image

Литиумски батерии паковани во HQ прозирна кутија. Секоја батерија е во посебна ќелија. • Тип: во вид на ...

 
0.00 ден.

Image

Литиумски батерии паковани во HQ прозирна кутија. Секоја батерија е во посебна ќелија. • Тип: во вид на ...

 
0.00 ден.

Image

Литиумски батерии паковани во HQ прозирна кутија. Секоја батерија е во посебна ќелија. • Тип: во вид на ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 3,6V Капацитет: 1200mAh Должина: 25,0 mm Дијаметар: 14,3 ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 3,6V Капацитет: 1200mAh Должина: 25,0 mm Дијаметар: 14,3 ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 3,6V Капацитет: 1200mAh Должина: 25,0 mm Дијаметар: 14,3 ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 3,6V Капацитет: 1200mAh Должина: 50,2 mm Дијаметар: 14,3 ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 3,6V Капацитет: 1200mAh Должина: 50,2 mm Дијаметар: 14,3 ...

 
0.00 ден.

Image

VARTA тип: CR2016 Напон: 3V Систем: Литиум Капацитет: 85 mAh IEC код: CR2016 Висина: 1.6 mm Дијаметар: 20 ...

 
0.00 ден.

Image

Varta Употреба Various Систем Литиум Облик Петлица ...

 
0.00 ден.

Image

• As a backup in computers, fax machines and mobile phones • Low discharge current of 2% per year • After backup application rechargeable again Part ...

 
0.00 ден.

Image

• As a backup in computers, fax machines and mobile phones • Low discharge current of 2% per year • After backup application rechargeable again Part ...

 
0.00 ден.

Image

Напон: 3V Систем: Литиумски Капацитет: 55 mAh IEC код: CR1616 Висина: 1.6 mm Дијаметар: ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.