Image

  Тип Радио Локација Внатрешна Фреквентен опсег FM ...

 
0.00 ден.

Image

HQ Тип Внатрешно Засилување 18 dB(A) Фреквентен опсег 40 - ...

 
0.00 ден.

Image

DIP прекинувач со 2 контакти Број на полови: 2 на 12 Ранк: 25 mA / 24 VDC (at make and brake) 100 mA / 50 VDC (at steady situation) Отпор на ...

 
0.00 ден.

Image

DIP прекинувач со 3 контакти Број на полови: 2 на 12 Ранк: 25 mA / 24 VDC (at make and brake) 100 mA / 50 VDC (at steady situation) Отпор на ...

 
0.00 ден.

Image

DIP прекинувач со 4 контакти Број на полови: 2 на 12 Ранк: 25 mA / 24 VDC (at make and brake) 100 mA / 50 VDC (at steady situation) Отпор на ...

 
0.00 ден.

Image

DiSEqC-прекинувач со заштитна облога од временски услови. Прекинувачот има 2 влезови и 1 излез за прием на 2 ...

 
0.00 ден.

Image

DiSEqC-прекинувач со заштитна облога од временски услови. Прекинувачот има 4 влезови и 1 излез за прием на 4 ...

 
0.00 ден.

Image

IN LINE засилувач со функцијата наклон 13/18dB. Овој засилувач може да се поврзи меѓу сателитска антена и ...

 
0.00 ден.

Image

Прекинувачот менува надворешен 12V сигнал, и може да се користи како 1х влез и 2х излези, или 2х влезови и 1х ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано 5-40 MHz: 4.0 dB 40-450 MHz: 3.7 dB 470-1000 MHz: 4.2 dB 5-40 MHz: 20 dB 40-450 MHz: 25 dB 470-1000 MHz: ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано • 5-40 MHz: 6.0 dB • 40-450 MHz: 5.7 dB • 470-1000 MHz: 6.8 dB • 5-40 MHz: 20 dB • ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк и никлувано 5-40 MHz: 6.8 dB 40-450 MHz: 7.0 dB 470-1000 MHz: 8.0 dB 5-40 MHz: 20 dB 40-450 MHz: 25 dB 470-1000 MHz: ...

 
0.00 ден.

Image

Овa SAT/UHF/VHF спојка може да се користи за комбинирање на сателитскиот сигнал со кабловски TV сигнал. Со POWER ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 5.0 dB • Loss 40-450 MHz: 4.5 dB (IN-OUT) ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. Ordercode: FC-3SPLT-ST-KN Insertion 5-40 MHz: 8.0 dB Loss 40-450 MHz: 6.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 10.0 dB • Loss 40-450 MHz: 8.0 ...

 
0.00 ден.

Image

Разделник во куќиште од цинк со сателитско DC-power pass, никлувано. • Insertion 5-40 MHz: 12.0 dB • Loss 40-450 MHz: 12.0 ...

 
0.00 ден.

Image

2.5 / 100 A 250 V
2 pole ON
Mounting: 36mm diam. 3.2mm

 
0.00 ден.

Image

Супериорен König двоен LNB со теоретски сигнал/шум од само 0.2 dB! Особено одговара за инсталации каде е ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
СХ-32П, држач за ЛЦД ТВ
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.