Image

14250, 3.6В литиумска батерија Димензии (Ш x ...

 
0.00 ден.

Image

14500, 3.6В литиумска батерија Димензии (Ш x ...

 
0.00 ден.

Image

Battery rechargeable yes Construction form Flat-Top Construction size 4/5 Sub-C Number of Cells 1 Pieces Technology Nickel-cadmium battery (NiCd) ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 3.6 V • Капацитет: 60 mAh • Димензии: Ø 16.0x19.0 ...

 
0.00 ден.

Image


Поларизирано, лежиште за 9V батерии.
150mm изводи во боја.

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

Собира две penlight (R6) батерии. Материјал Пластика Соодветно ...

 
0.00 ден.

Image

• Систем: Lithium • Облик: Цилиндрично • Напон: 3 V(DC) • Капацитет: 800 mAh • Дијаметар: 15,6 mm • ...

 
0.00 ден.

Image

Литиумски батерии паковани во HQ прозирна кутија. Секоја батерија е во посебна ќелија. • Тип: во вид на ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетни алкални батерии со добра цена. Висина: 44.2 mm Дијаметар: 10.2 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.