Image

Суб - минијатурни PCB клеми со завртки. Блоковите можат да се комбинираат и имаат 5.8mm отвор. 2 ...

 
0.00 ден.

Image

Суб - минијатурни PCB клеми со завртки. Блоковите можат да се комбинираат и имаат 5.8mm otvor. 3 ...

 
0.00 ден.

Image

Connector type terminal block   Spatial orientation angled 90°   Max cable section ...

 
0.00 ден.

Image

Суб - минијатурни PCB клеми со завртки. Блоковите можат да се комбинираат и имаат 5.8mm otvor. 3 ...

 
0.00 ден.

Image

Contacts pitch 5.08mm Spatial orientation angled 90° Max cable section 2.5mm2 Number of ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.