Image

Straight BNC plug (crimp type) suitable for RG59, RG62, RG71, URM70,90   Тип Конектор Connection 1 BNC ...

 
0.00 ден.

Image

  Тип Адаптер Конекција 1 BNC Женско Конекција 2 BNC ...

 
0.00 ден.

Image

  Тип Адаптер Конекција 1 BNC машко Конекција 2 2x BNC ...

 
0.00 ден.

Image

  Тип Адаптер Конекција 1 BNC (женско) Конекција ...

 
0.00 ден.

Image

  Тип Адаптер Конекција 1 BNC (машко) Конекција ...

 
0.00 ден.

Image

BNC женско во F-машко   Тип Адаптер Конектор 1 F ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер: BNC машко во F женско   Тип Adapter Конектор 1 F ...

 
0.00 ден.

Image

N-машко во BNC женско   Tип Адаптер Конектор 1 N ...

 
0.00 ден.

Image

N - машко во UHF (PL259) женско   Тип Адаптер Конектор 1 N ...

 
0.00 ден.

Image

UHF Адаптер - PL259 машко во BNC женско   Тип Адаптер Конектор 1 PL259 ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер - SMA машко во BNC женско   Тип Адаптер Конектор 1 SMA ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер - SMA машко во BNC машко   Тип Адаптер Конектор 1 SMA ...

 
0.00 ден.

Image

Адаптер - TNC машко во BNC женско

 
0.00 ден.

Image

Прав BNC машко (со кримповање) соодветно за RG58, RG141, URM43,76, Belden ...

 
0.00 ден.

Image

24K позлатен и заштитен BNC конектор макс. диаметер на кабелот = ...

 
0.00 ден.

Image

Straight BNC plug (twist on), suitable for RG6, 304, URM68, BT2003, PSF1/8M   Тип Конектор Connection ...

 
0.00 ден.

Image

Straight BNC plug (twist-on), suitable for RG59, RG62, RG71, RG210, URM70,90,96, PSF1/3M   Тип Конектор Connection ...

 
0.00 ден.

Image

Прав BNC машко (со завртување) соодветно за RG58, RG142, RG400, URM43,72,76, ...

 
0.00 ден.

Image

Straight BNC plug (clamp type), suitable for RG58 Тип Конектор Конекција 1 BNC ...

 
0.00 ден.

Image

Прав BNC машко (со завртување), соодветно за RG6, 304, URM68, BT2003, ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.