Image

5 тест кабли, на двете страни со изолирани крокодили (5 различни бои)

 
0.00 ден.

Image

Мали крокодили - со заштита

• Боја: Црна
• Должина: 60 mm

 
0.00 ден.

Image

АВТО КЛЕМИ СО СРЕДНА ГОЛЕМИНА ...

 
0.00 ден.

Image

Test accessories type crocodile clip   Rated voltage 60V DC   Colour ...

 
0.00 ден.

Image

Test accessories type crocodile clip   Rated current 6A   Rated voltage 60V ...

 
0.00 ден.

Image

Test accessories type crocodile clip Rated current 6A Rated voltage 60V DC Colour ...

 
0.00 ден.

Image

Мали крокодили - со заштита

• Боја: Црвени
• Должина: 40 mm

 
0.00 ден.

Image

Мали крокодили - со заштита

• Боја: Црна
• Должина: 40 mm

 
0.00 ден.

Image

Мали крокодили - со заштита

• Боја: Црна
• Должина: 45 mm

 
0.00 ден.

Image

Средни крокодили со заштита

Боја: Црна
Должина: 45 mm

 
0.00 ден.

Image

Test accessories type crocodile clip Rated voltage 60V DC Colour red Grip capacity ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.