Image

Поврзете три уреди со скарт приклучоци (DVD, Video) на TV со скарт приклучок. • Должина на кабел: 0.30 ...

 
0.00 ден.

Image

    Тип Конектор Конектор 1 Скарт 21p21c ...

 
0.00 ден.

Image

Конектор - Скарт 21P женско за на шасија

 
0.00 ден.

Image

Конектор - Скарт 21P машко   Тип Конектор Конектор 1 Скарт 21p21c ...

 
0.00 ден.

Image

Product specifications Connection A SCART Male Connection B S-Video Female + 3x RCA ...

 
0.00 ден.

Image

21P скарт машко во 5x скарт женско во пластична кутија • Должина на кабел: 0.30m • Боја: ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.