Image

• Напон: 220-240V • Моќност.: 15W • Лежиште: E14 • Тип на сијалица: T22 Brand HQ Тип ...

 
0.00 ден.

Image

• Сијалица E14 - 15 W
• Универзална намена

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.