Image

Облик Frosted Грло E27 Моќност 40 W Напон 220 - 240 ...

 
0.00 ден.

Image

Philips халогена сијалица 25 Watt - 230 Volt Оригинал: 069483 Соодветно за: Микро-бранова печка ...

 
0.00 ден.

Image

Контролирајте ја температурата во вашите домови со оваа греалка. Греалката има 2 вида на регулација: ...

 
0.00 ден.

Image

• Напон: 220-240V • Моќност.: 15W • Лежиште: E14 • Тип на сијалица: T22 Brand HQ Тип ...

 
0.00 ден.

Image

• 5000 Volt
• 0.7 A

Препорачлива замeнa за:
Microstar 1300
Samsung 1300W
Sansung 1400W

 
0.00 ден.

Image

• 5000 Volt • 0.8 A Препорачлива замeнa за: AWI 160M AWI 160T AWI 190M AWI 190T Microstar 1750 Samsung 1600W Samsung 1800W Samsung ...

 
0.00 ден.

Image

Sensor type thermostat   Output configuration NC   Opening temperature ...

 
0.00 ден.

Image

Аксијален вентилатор за тоалети и други простоории

U= 230V~, P= 28W,
отвор за вградување ø120 mm

 
0.00 ден.

Image

Аксијален вентилатор за тоалети и други простоории

U= 230V~, P= 15W,
отвор за вградување ø100 mm

 
0.00 ден.

Image

Аксијален вентилатор за тоалети и други простоории

U= 230V~, P= 25W,
отвор за вградување ø100 mm

 
0.00 ден.

Image

Аксијален вентилатор за тоалети и други простоории

U= 230V~, P= 40W,
отвор за вградување ø150 mm

 
0.00 ден.

Image

Термостат - Отворен 165 °C / Затворен 150 °C Тип Температурен ...

 
0.00 ден.

Image

Термостат - Отворен 165 °C / Затворен 150 °C Тип Температурен ...

 
0.00 ден.

Image

Термостат - Отворен 175 °C / Затворен 155 °C Тип Температурен ...

 
0.00 ден.

Image

Може да се користи во кујна или за скара. Ви кажува кога месото е готово за јадење. Нема повеќе изгорено или ...

 
0.00 ден.

Image

• 5000 Volt
• 0.6 A

Препорачлива замeнa за:
Samsung 1200W
Sharp R22AT

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Вилушка за скара со LCD ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.