Image

0.25 A 0.350 Ohm   Тип Полупроводник Макс. Струја 0,25 A Макс. ...

 
0.00 ден.

Image

  0.4A 0.220 Ohm Rohm Тип Полупроводник Макс. Струја 0,4 A Макс. ...

 
0.00 ден.

Image

0.6 A 0.135 Ohm   Тип Полупроводник Макс. Струја 0,6 A Макс. ...

 
0.00 ден.

Image

0.8 A 0.100 Ohm   Тип Полупроводник Макс. Струја 0,8 A Макс. ...

 
0.00 ден.

Image

1.5 A 0.042 Ohm   Тип Полупроводник Макс. Струја 1.5 A Макс. ...

 
0.00 ден.

Image

1.0 A 0.070 Ohm   Тип Полупроводник Макс. Струја 1 A Макс. ...

 
0.00 ден.

Image

2.0 A 0.035 Ohm   Тип Полупроводник Макс. Струја 2.0 A Макс. ...

 
0.00 ден.

Image

2.7 A 0.023 Ohm Rohm Тип Полупроводник Макс. Струја 2.7 A Макс. ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.