Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 2.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 28X55mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 8.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 30x70mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 10.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 36x58mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 20.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 40x70mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 25.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 40x92mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 30.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 40x92mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 40.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 45x92mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 50.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 45x117mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 60.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 55x122mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Филтер кондензаторите главно се користат во перачките машини Original p/n.: 4819.121.18063 100 nF + 2x 15nF + 2 MOhm 275 Volt 100 ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 1.5 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 28x55mm Технички карактеристики Капацитивна толеранција : ± ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 10.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 36x58mm Технички карактеристикиа Капацитивна толеранција : ± ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 12.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 36x70mm Технички карактеристикиа Капацитивна толеранција : ± ...

 
0.00 ден.

Image

Кондензатор со кабел Капацитет: 12.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 36x70mm Должина на кабел: 250 ...

 
0.00 ден.

Image

Капацитет: 14.0 uF Напон: 450 V Димензии: Ø 36x70mm Технички карактеристикиа Капацитивна толеранција : ± ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.