Image

Resistor type carbon film   Mounting THT   Resistance ...

 
0.00 ден.

Image

Resistor type carbon film   Mounting THT   Resistance ...

 
0.00 ден.

Image

0.50 W карбон филм отпорници со толеранција од 5%. Најпопуларните типови се достапни според E12 Опсегот. CFR1/2W ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 0.47Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 0.47Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 0.47Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 0.82Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 1.2KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 1.5KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 1.5Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 100KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 100Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 10KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 10MΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 10Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 120Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 12Ω Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.

Image

Метал Филм 0.5W 1% 150KΩ Толеранција:  ±1% Снага ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.