Image

-Волтажа: 6-24 V DC
-Струја: 1 А макс
-RPM: 24.000 макс
-Диаметар: 1-3mm

 
0.00 ден.

Image

  • Напојување: DC 15-24V
  • Брзина: 20.000 RPM
  • Maксимална Струја: 6А

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Држач за мини бушилица
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.