Image

5 тест кабли, на двете страни со изолирани крокодили (5 различни бои)

 
0.00 ден.

Image

Мали крокодили - со заштита

• Боја: Црна
• Должина: 60 mm

 
0.00 ден.

Image

Целосно изолирана буксна за на шасија (normal design).
• Боја: Црна

 
0.00 ден.

Image

Целосно изолирана буксна за на шасија (normal design).
• Боја: Црвена

 
0.00 ден.

Image

Мали крокодили - со заштита

• Боја: Црвени
• Должина: 40 mm

 
0.00 ден.

Image

Мали крокодили - со заштита

• Боја: Црна
• Должина: 40 mm

 
0.00 ден.

Image

P3409B - "K" тип температурна сонда K-тип сонда дизајнирана за дигитални термометри со опција за ...

 
0.00 ден.

Image

Мали крокодили - со заштита

• Боја: Црна
• Должина: 45 mm

 
0.00 ден.

Image

Средни крокодили со заштита

Боја: Црна
Должина: 45 mm

 
0.00 ден.

Image

• Modular probes for all common oscilloscopes • Ergonomic design • Excellent manufacturing quality • Large selection of accessories included Probe 1:1 ...

 
0.00 ден.

Image

5 тест кабли, 45cm должина на двете страни со изолирани крокодили (5 различни бои)

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Држач за мини бушилица
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.