Image

AC / DC тестер на напон со LED дисплеј TÜV / GS- сертифициран 2 - полен напонски тестер со ...

 
0.00 ден.

Image

This tone generator and probe are practical tools. They apply for installing network and checking objects. The tone generator emits a single signal or multiple frequency signals and has two single ...

 
0.00 ден.

Image

Мери напон (V), Ампери (A), Вати (W), Волт-Ампер(VA), Hertz (Hz) и моќен фактор (PF). Идеален за проверка на вашите уреди ...

 
0.00 ден.

Image

Помошна трета рака со лупа

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики: MS5900 тестерот на редослед на фази е инструмент кој е лесно пренослив и работи на батерии, ...

 
0.00 ден.

Image

Детектира дрвени столбови, метални цевки, АЦ напон Звучен и LCD динамичен индикатор Индикатор за ...

 
1780.00 ден.

Image

Мали димензии и автоматски опсег Тестира АЦ/ДЦ Напон и Струја, Отпор, Капацитивност, Фреквенција ...

 
1270.00 ден.

Image

Голем LCD дисплеј со позадинско осветлување Вграден безконтактен напонско детектор Ранг CAT.IV 600V со ...

 
2270.00 ден.

Image

Голем LCD дисплеј со позадинско осветлување Вграден безконтактен напонско детектор Ранг CAT.IV 600V со ...

 
4000.00 ден.

Image

Големина на клешта до Ф40mm/1.6” До 6000 одбројувања на LCD дисплеј AC/DC мерење на струја  до ...

 
3460.00 ден.

Image

Спецификации Кабли кои може да се тестираат: EIA/TIA 568A/568B RJ45 кабел со плетени ...

 
0.00 ден.

Image

Спецификации Кабли кои може да се тестираат: USB (A/A), USB (A/B) 100Base-TX, ...

 
0.00 ден.

Image

• Switchable scaling factor : 1 : 10 • Entry impedance maximal 10 MOhm • Entry capacity 47 pF 15.5 pF • Band width 15 MHz 150 MHz • Rise time 24 ns 2.3 ...

 
0.00 ден.

Image

Product description To determine the moisture content of wood or building material, such as, e.g. concrete, brick, screed, plasterboard, wallpaper, etc. Measurement range of 5 - 50 % ...

 
0.00 ден.

Image

Општи карактеристики Дисплеј LCD Макс. Приказ 1999 Опсег 9 позиции, ...

 
0.00 ден.

Image

Индикатор на редослед на фази СПЕЦИФИКАЦИИ Работен напон: 200-600V AC три фази Временска граница: 60 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Дигитална ампер клешта ...
Дигитален мултиметар БМ8300Л
1095-волтаге тестер ПеакТеч
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.