Image

precise small plier extra hardened tool steel for long product life polished with doubled spring mechanic non-slip insulated ...

 
0.00 ден.

Image

5 Различни прецизни клешти соодветни за: • Поправки • Одржување на компјутери • Накит • ...

 
0.00 ден.

Image

За кримповање изолирани клеми Опсег на кримповање: 0.5-6mm2 Должина: приближно 220mm Тежина: приближно ...

 
820.00 ден.

Image

За неизолирани клеми Тип на кримповање: Хексагонално кримповање Опсег на кримповање: 0.5-10mm² Должина: ...

 
820.00 ден.

Image

Смалената димензија и подобрениот стил ја прави оваа клешта идеална за работа во тесни места и деликатни ...

 
0.00 ден.

Image

Смалената димензија и подобрениот стил ја прави оваа клешта идеална за работа во тесни места и деликатни ...

 
0.00 ден.

Image

PIERGIACOMI ELECTRONIC Секач Клешта за сечење дизајнирано како поедноставна верзија од TR 25 но со истите ...

 
0.00 ден.

Image

За кримповање туљци Опсег на кримповање: 6-16mm2 Должина: приближно190mm Тежина: ...

 
820.00 ден.

Image

материјал: специјален челик за алат кован, целосно појачан и ...

 
0.00 ден.

Image

ISDN-0018 LSA клешта - Krone Клешта Krone LSA врши вметнување на кабел со истовремено оголување на краевите на ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специален челик за алати сечива појачани со ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: специјален челик за алат ковани, целосно појачани и ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Клешта 160mm 405/4G - ...
Клешта 160mm 514/1BI - ...
Цвицангла права мини ТМ 110mm
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.