Image

Сетпт штрафцигери за електроники содржи 3x normal • 2.4 mm • 3.0 mm • 4.0 mm 3x ...

 
0.00 ден.

Image

Сетот од 7 парчиња штрафцигери содржи: 3x phillips • PH000 • PH00 • PH0 4x ...

 
0.00 ден.

Image

Сет 7 парч. TORX штравцигери • TX5 • TX6 • TX7 • TX8 • TX9 • TX10 • ...

 
0.00 ден.

Image

Сет електронски алат, кој содржи: 6 screwdrivers Phillips • PH0000 • PH00O • ...

 
0.00 ден.

Image

V• 39pcs socket set, contents: - 13 hylsyä: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm - 3 tasakanta: 4, 5.5, 7 mm - 4 kuusio: 3, 4, 5, 6 mm - 8 TORX: TX8, TX10, TX15, ...

 
0.00 ден.

Image

Содржи: - T5×50 2.0×50 прави - Штрафцигери во форма на U - T6×50 3.0×50 Phillips - Права пинцета - T8×50 Curved ...

 
0.00 ден.

Image

Алатки за поправка на комуникациски уреди. 11 парчиња во тврда пластична кутија. Содржи: • Т5 × ...

 
0.00 ден.

Image

Fixapart шрафцигери сетот од 15 парчиња содржи 4x normal • 1.0 mm • 2.0 mm • 3.0 mm • ...

 
0.00 ден.

Image

T5 x 50 mm; T6 x 50 mm; T7 x 50 mm; slot driver 2.0 x 50 mm; slot driver 3.0 x 50 mm; cross slot driver 3.0 x 50 mm; U type driver 4,6 x 50 mm; tri ...

 
0.00 ден.

Image

Содржи: 3 x Прави (3x100mm, 4x100mm, 5,5x150mm) 3 x Phillips (0x75mm, 1x100mm, 2x100mm) 1 тестер • Црвена ABS рачка & grip • Хромиран ...

 
0.00 ден.

Image

TORX штрафцигери сет од 7 парчиња во тврда пластична кутија Содржи: - T5, T6, T7, T8, T9, T10, ...

 
0.00 ден.

Image

  • with LCD display
  • rated voltage range: 12 - 240 V
  • dimensions: 130 x 14 x 7 mm
  • without battery

 
0.00 ден.

Image

Број на клучеви: 5 врв од: хром ванадиум молибден, целосно зајакнат и ...

 
0.00 ден.

Image

Мултифункционален торкс шрафцигер со 10 додатоци Комплeтот содржи: • 10 Додатоци: TX5, TX6, TX7, TX8, TX9, TX10, TX15, ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.