Image

PLCC-Extractor for all PLCC`s. Куки од нерѓосувачки челик и пластични држачи.

 
0.00 ден.

Image

Високо прецизни пинцети со електро-статска заштита 1. Не привлекуваат прашина 2. Отпорни се на ...

 
0.00 ден.

Image

Високо прецизни пинцети со електро-статска заштита 1. Не привлекуваат прашина 2. Отпорни се на ...

 
0.00 ден.

Image

Високо прецизни пинцети со електро-статска заштита 1. Не привлекуваат прашина 2. Отпорни се на ...

 
0.00 ден.

Image

Високо прецизни пинцети со електро-статска заштита 1. Не привлекуваат прашина 2. Отпорни се на ...

 
0.00 ден.

Image

Високо прецизни пинцети со електро-статска заштита 1. Не привлекуваат прашина 2. Отпорни се на ...

 
0.00 ден.

Image

1x acute tweezer, straight form 1x acute tweezer, arcuated form 1x flat tweezer, arcuated form 1x cross tweezer 110mm stainless ...

 
0.00 ден.

Image

  материјал: челик кој не ...

 
0.00 ден.

Image

Прецизна пинцета со искривен врв

 
0.00 ден.

Image

Ова пинцета е направена од немагнетен, отпорно на киселини, анти-корозивен нерѓосувачки челик. • ...

 
0.00 ден.

Image

• Изработена од антикорозивна 13 хром нерѓосувачки челик. Директен тип со назабени врвови. Должина: ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.