Image

• Квалитет: Висок • Дијаметар: 0,70 mm • Калај: 60% • Олово: 40% • Тежина: 500 ...

 
1320.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 1mm • Тежина: 1000gr. • Флукс: ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(99.3) Pb(0.7) • Дебелина: 1mm • Тежина: 100gr. • Флукс: ...

 
470.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 1mm • Тежина: 100gr. • Флукс: ...

 
240.00 ден.

Image

Карактеристики: • Тежина: 17g • Дебелина: 1mm • Легура: Sn60Pb40 • Форма: ...

 
50.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%), Pb(40%) • Дебелина: 1mm • Тежина: 500gr • Флукс: ...

 
570.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 1mm • Тежина: 500gr. • Флукс: ...

 
980.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.