Image

• Квалитет: Висок • Дијаметар: 0,75 mm • Калај: 60% • Олово: 40% • Тежина: 250 ...

 
680.00 ден.

Image

Калај без олово. Точка на топење за овој калај е 230 - 240°C. Карактеристики: • Состав: Sn(99%) Cu(1%) • ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 0.7mm • Тежина: 1000gr. • Флукс: ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики:
• Состав: Sn(60%) Pb(40%)
• Дебелина: 0.70mm
• Тежина: 1000gr.

 
250.00 ден.

Image

Карактеристики:
• Тежина: 250g
• Дебелина: 0.7mm
• Легура: Sn50Pb40

 
590.00 ден.

Image

Карактеристики:
• Тежина: 500g
• Дебелина: 0.7mm
• Легура: Sn50Pb40

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики:
• Состав: Sn(60%) Pb(40%)
• Дебелина: 0.70mm
• Тежина: 500gr.

 
1140.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.