Image

Калај паста за лемење SMD Состав: 62% калај, 36% олово со 2% сребро (liquidus ...

 
0.00 ден.

Image

Solder type for soft soldering Alloy composition Sn60Pb40 Appearance wire Diameter ...

 
0.00 ден.

Image

Екстра тенок калај за прецизно лемење.Бел метал. • Дебелина: 0.5mm • Тежина: 250 grams • Бел ...

 
660.00 ден.

Image

• Квалитет: Висок • Дијаметар: 0,75 mm • Калај: 60% • Олово: 40% • Тежина: 250 ...

 
680.00 ден.

Image

Калај без олово. Точка на топење за овој калај е 230 - 240°C. Карактеристики: • Состав: Sn(99%) Cu(1%) • ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 0.7mm • Тежина: 1000gr. • Флукс: ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики:
• Состав: Sn(60%) Pb(40%)
• Дебелина: 0.70mm
• Тежина: 1000gr.

 
250.00 ден.

Image

Карактеристики:
• Тежина: 250g
• Дебелина: 0.7mm
• Легура: Sn50Pb40

 
590.00 ден.

Image

Карактеристики:
• Тежина: 500g
• Дебелина: 0.7mm
• Легура: Sn50Pb40

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики:
• Состав: Sn(60%) Pb(40%)
• Дебелина: 0.70mm
• Тежина: 500gr.

 
1140.00 ден.

Image

• Квалитет: Висок • Дијаметар: 0,70 mm • Калај: 60% • Олово: 40% • Тежина: 500 ...

 
1320.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 1mm • Тежина: 1000gr. • Флукс: ...

 
0.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(99.3) Pb(0.7) • Дебелина: 1mm • Тежина: 100gr. • Флукс: ...

 
470.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 1mm • Тежина: 100gr. • Флукс: ...

 
240.00 ден.

Image

Карактеристики: • Тежина: 17g • Дебелина: 1mm • Легура: Sn60Pb40 • Форма: ...

 
50.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%), Pb(40%) • Дебелина: 1mm • Тежина: 500gr • Флукс: ...

 
570.00 ден.

Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 1mm • Тежина: 500gr. • Флукс: ...

 
980.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Калај ТИН-АЛПХА 3мм2, 500гр
Калај ТИН-АЛПХА 2мм2, 500гр
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.