Image

Полусинтетички подмачкувач

 
0.00 ден.

Image

Целосно синтетички подмачкувач

 
0.00 ден.

Image

Сув синтетички восок кој е високо отпорен на центрифугална сила. Содржи ...

 
0.00 ден.

Image

Течна маст што е отпорна на центрифугална ...

 
0.00 ден.

Image

Високо квалитетна бела маст која содржи PTFE

 
0.00 ден.

Image

Отстранува и заштитува од нечистотија со OMC2 ...

 
0.00 ден.

Image

Заштитен емајл што брзо суши. Се користи за изолација на електрични кола, електроника, печатен емајл, авто ...

 
0.00 ден.

Image

Чистач на контакти, отстранува оксид, сулфид, нечистотии, мрснотии. Непроводлив. Contact cleaner, removes oxide, sulfide, dirt, ...

 
0.00 ден.

Image

Чистач и подмачкувач за екстремно осетливи контакти и електро механички уреди. НЕПРОВОДЛИВ. Се ...

 
0.00 ден.

Image

Висок квалитетен, повеќенаменски лубрикант врз основа на PTFE

 
0.00 ден.

Image

Компримиран воздух за чистење на канцелариска опрема и други електронски апарати. - Дува прашина и ...

 
0.00 ден.

Image

Компримиран воздух на Омега Freestyle за чистење на канцелариска опрема и други електронски апарати. - Дува ...

 
0.00 ден.

Image

Спреј за чистење и одржување на електрични контакти. · Капацитет за растворанје на нечистотија и ...

 
0.00 ден.

Image

Чистач и подмачкувач за екстремно осетливи контакти и електро механички уреди. НЕПРОВОДЛИВ. Се ...

 
0.00 ден.

Image

Чистач и подмачкувач за екстремно осетливи контакти и електро механички уреди. НЕПРОВОДЛИВ. Се ...

 
0.00 ден.

Image

Чистач на контакти, отстранува оксид, сулфид, нечистотии, мрснотии. Непроводлив. Се користи за: Телевизија и ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.