Image

4327 Моќност: 450W Напон: 220V Должина на одот: 18 ...

 
0.00 ден.

Image

6391DWPE-X Напон на акумулатор: 18,0V Брзина без опт. /ниска: 0-400 ...

 
0.00 ден.

Image

6904VH Моќност: 360W Капацитет со стандардна завртка: M10 - ...

 
0.00 ден.

Image

8281DWAE-X Напон на акумулатор: 14,4V Удари во минута високи: 0 - ...

 
0.00 ден.

Image

9558HNRG Потрошувачка на моќност: 840W Напон: 220V Број на вртежи ...

 
0.00 ден.

Image

9565CR Потрошувачка на моќност: 1.400W Напон: 220V Број на вртежи ...

 
0.00 ден.

Image

BO6030 Моќност: 310W     Напон: 220V Пречник на брусен ...

 
0.00 ден.

Image

GA4530 Потрошувачка на моќност: 720W Напон: 220V Број на вртежи во ...

 
0.00 ден.

Image

GA5030 Потрошувачка на моќност: 720W Напон: 220V Број на вртежи ...

 
0.00 ден.

Image

DF001DW Напон на акумулатор: 3,6V Број на вртежи во празен од: ...

 
0.00 ден.

Image

DF330DWE Напон на акумулатор 10,8V Брзина без опт. /ниска 0-350 ...

 
0.00 ден.

Image

  Напон на акумулатор: 10,8V Брзина без опт. /ниска: 0-450 ...

 
0.00 ден.

Image

DF347D Напон на акумулатор: 14,4V Брзина без опт. ...

 
0.00 ден.

Image

DHP456RFE-X Напон на акумулатор: 18,0V Брзина без опт. /ниска:  0-400 ...

 
0.00 ден.

Image

DHP456RHE-X Напон на акумулатор: 18,0V Брзина без опт. /ниска: 0-600 ...

 
0.00 ден.

Image

JV0600K Моќност: 650W Напон: 220V Должина на ...

 
0.00 ден.

Image

LD030P Мерно подрачје: 0,2-30m Класа на ласер: II Класа на ...

 
0.00 ден.

Image

SK104Z Мерно подрачје:  15 m Класа на ласер: II Класа на ...

 
0.00 ден.

Image

TD090D Напон на акумулатор: 10,8V Број на вртежи во празен од: 0-2.400 ...

 
0.00 ден.
 
Најпопуларни производи
ХР2630Џ7 Дупчалка-чекан
ЛЦТ204 Сет од 2 ...
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.