Image

Карактеристики:
• Состав: Sn(60%) Pb(40%)
• Дебелина: 0.40mm
• Тежина: 100gr.

 
370.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.