Image

Карактеристики: • Состав: Sn(60%) Pb(40%) • Дебелина: 0.3mm • Тежина: 100gr. • Флукс: ...

 
410.00 ден.
 
Најпопуларни производи
Моја кошничка

 
Вашата кошничка е празна.